-

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Het intakegesprek

De eerste sessie staat vooral in het teken van de intake. We kijken naar wat je wilt leren in de behandeling, waar je graag vanaf wilt en/of wat je hulpvraag is. We bespreken je persoonlijke doelen. We kijken naar de huidige klachten en de omstandigheden die deze mogelijk getriggerd hebben. Uiteraard kijken we naar jouw unieke talenten en jouw potentieel. Op die manier kunnen we maatwerk leveren en weten we welke behandelmethoden het beste aansluiten bij jou.

De behandeling

Tijdens het behandeltraject leer je om anders tegen problematische situaties aan te kijken en er anders mee om te gaan. Wij geloven dat problemen beïnvloed en in stand gehouden worden door iemands gedachten en gedrag. Door het onderzoeken, bespreken en veranderen van dat gedrag en die gedachten nemen de psychische klachten af. Tijdens de behandeling werk je actief met één van onze psychologen samen om tot een verbetering van je klachten te komen.

Eindevaluatie

Tot slot eindig je het behandeltraject met een eindevaluatie waarbij je samen met de behandelaar het behandeltraject evalueert en samen een terugvalpreventieplan maakt. Heb je hier nog vragen over of zou je graag een afspraak willen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand contactformulier in te vullen.

-

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak met één van ons wilt maken, dan kun je ons via het contactformulier hieronder een berichtje sturen of ons op werkdagen telefonisch bereiken.

Adres

Mental Care Centrum B.V.
Keurenplein 4
1069 CE Amsterdam

Bel of e-mail ons!

Telefoonnummer: 020 XXX XX XX
E-mail: info@mentalcarecentrum.nl
KVK nummer XX XX XX XX