Tarieven en vergoedingen

De zorg die Mental Care Centrum biedt valt onder de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ).  De Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) is psychologische hulp voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De duur van de behandeling is kort tot middellang. De hulp bestaat meestal uit een klachtgerichte behandeling. De behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. 

Tarieven buiten de zorgverzekeraar

Het is ook mogelijk om zonder inmenging van je zorgverzekeraar in behandeling te komen. Indien u zonder verzekering behandeling wenst te krijgen, dan rekenen wij per consult € 100,- per sessie (45 minuten), een intakegesprek €200 (60 minuten) en relatie/gezinsgesprekken €130,- per sessie (60 minuten).

Tijdig afzeggen afspraak

Mental Care Centrum streeft ernaar een korte wachttijd te hebben en iedereen zo snel mogelijk een plek te bieden. Wanneer je een afspraak wil afzeggen of verzetten, mail, sms of bel ons dan minimaal 48 uur van tevoren. Wanneer dit minder dan 48 uur is, en wij iemand anders misschien moeten teleurstellen, ontvang je een factuur voor de gemiste sessie. De eerste keer is dit 50 euro; de keren daarna rekenen wij het volledige tarief.

Heb jij behoefte aan een behandeling van één van onze psychologen? Meld je dan nu aan door het onderstaand contactformulier in te vullen!

Adres

Mental Care Centrum B.V.
Keurenplein 4
1069 CE Amsterdam

Bel of e-mail ons!

Telefoonnummer: 020 XXX XX XX
E-mail: info@mentalcarecentrum.nl
KVK nummer XX XX XX XX